Import auto’s

Service van Hoogterp Land Rover Import

Unieke voordeel Hoogterp Land Rover Import
Hoogterp Land Rover importeert nieuwe en jong gebruikte Landrover Discovery 4 modellen uit Duitsland. Wij zijn geen officiële Land Rover dealer, maar kopen direct in bij ons netwerk van Duitse Land Rover dealers. We bieden u de best geprijsde Discovery 4 modellen van Nederland. Het prijsvoordeel uit import rekenen wij namelijk direct aan u door!

Wat kan Hoogterp Land Rover Import voor mij betekenen?
Hoogterp Land Rover Import is gespecialiseerd in het importeren en verkopen van de Discovery 4. In principe kunnen we u elke nieuwe of jong gebruikte Land Rover leveren en dat doen we altijd met importkorting. Hoogterp Land Rover Import is volstrekt onafhankelijk en garandeert u het meeste Land Rover voor uw geld.

Waarom is Hoogterp Land Rover Import goedkoper?
Hoogterp Land Rover Import investeert niet in dure panden op A1-locaties, grote voorraden, demonstratieparken, verkooppersoneel en overbodige standaarden van importeurs en/of fabrikanten. Hoogterp Land Rover Import werkt uitsluitend via online aanvragen en importeert de door u gewenste auto voor de voordeligste prijs. Daarbij kunnen wij u ook een selectie company cars aanbieden die vaak nog voordeliger geprijsd zijn. Vraag ons naar het actuele aanbod.

Alles over de bestelprocedure van Hoogterp Land Rover Import

Ik wil mijn Land Rover bestellen, wat moet ik doen?
Vul uw aanvraag in op www.landroverimportautos.nl/bestellen.php en ontvang uw vrijblijvende offerte. Telefonisch nemen we alle details met u door en sturen u een bevestigingsformulier. Door het ondertekenen en terugsturen hiervan bevestigt u uw bestelling.

Volg deze 3 stappen om de beste geprijsde Discovery 4 van Nederland te rijden
1. Kies uit onze Discovery 4 aanbiedingen of stel uw Discovery 4 samen
– Geef uw persoonlijke wensen door. Uw aanvraag is vrijblijvend
– Wilt u een auto inruilen? Vul de inruil taxatie in.
– Stel eventuele vragen die u heeft in het opmerkingen veld
– Voor ontbrekende informatie zullen wij contact met u opnemen

2. Ontvang een persoonlijk voorstel via e-mail
Dit is uw voorlopige bestelling met daarin:
– Prijsinformatie
– Totale importkorting
– Indicatie levertijd
– Overzicht garanties
– Accessoires en extra’s
– Overzicht autoverzekering
– Overzicht financiering
– Details afleverproces

3. Rond uw bestelling telefonisch af met ons Land Rover bestelteam en bevestig uw order.
– Telefonisch nemen we uw bestelling in detail door
– Ontvang per e-mail de definitieve order voor bevestiging
– Print, onderteken en stuur de order terug (post / fax)
– 5 dagen bedenktijd om schriftelijk of per e-mail uw bestelling te annuleren of aan te passen.
– Uw order is nu definitief en uw Land Rover wordt zo snel mogelijk geleverd!

Wat is de levertijd?

Land Rovers op voorraad hebben een levertijd van enkele dagen. Voor de Land Rovers die u bij ons besteld ontvangt u een indicatieve levertijd in uw vrijblijvende offerte

Wat gebeurt er als ik op de knop ‘Offerte aanvragen’ klik?
Door op de knop ‘offerte aanvragen’ te klikken vraagt u een vrijblijvende offerte aan op onze aanbieding modellen. Deze Land Rover modellen staan al in Nederland en kunnen met verschillende pakketten worden geleverd. U ontvangt een compleet overzicht van de specificaties, afleverpakketten en prijzen. U verplicht zich tot niets.

Wat gebeurt er als ik op de knop ‘Aanvraag versturen’ klik?
Door op de knop ‘aanvraag versturen’ te klikken stuurt u uw bestelwens aan ons door. Op basis van uw aanvraag inventariseren wij welke Land Rovers voldoen aan uw wensen. Daarna nemen we contact met u op en nemen uw aanvraag in detail met u door. U ontvangt daarna per e-mail een orderbevestiging die u kunt ondertekenen en retour kunt sturen om uw definitieve order te plaatsen. U verplicht zich tot niets. Hoogterp Land Rover Import vult de offerte aan met een levertijd. U dient zich wel aan te melden bij Hoogterp Land Rover Import om de offerte te kunnen bewaren.

Is een offerte al een bestelling?
Nee, u kunt zoveel offertes maken als uw wilt. Elke offerte heeft een geldigheidsduur van 2 weken. De geldigheid is beperkt omdat onze prijzen regelmatig worden bijgewerkt. Aan de offertes kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat kan ik invullen bij uw wensen?
Vul hier in uw specifieke wensen in of eventuele vragen die u heeft.

Wanneer ik de offerte aanvraag heb gedaan kan ik dan nog annuleren?
Ja, dat kan. Stuur een e-mail naar jehoogterp@hoogterp-oosterwolde.nl

Wanneer ik de schriftelijke order voor akkoord heb getekend, kan ik deze dan nog annuleren?
Ja, dat kan zowel schriftelijk als per e-mail. Zolang u de annulering maar stuurt binnen 7 dagen nadat wij de getekende overeenkomst van u hebben ontvangen.

Alles over de Land Rovers van Hoogterp Land Rover Import

Meer over de Land Rovers
U vindt bij ons de het complete aanbod van Land Rover Discovery 4 modellen, onze specialisatie. U kunt kiezen uit alle leverbare uitvoeringen van de S, SE en HSE modellen. De Land Rovers die wij leveren zijn óf splinternieuw of zeer jong gebruikt (minder dan 150 KM.) Levering kan zowel op grijs,- en geel kenteken. De Land Rovers worden volgens de standaard fabrieksspecificaties geleverd. Reken verder op volledige fabrieksgarantie en perfecte onderhoudsservice. Door onze strenge kwaliteitsselectie kunnen wij u garanderen dat u alleen de aller beste Landrovers bij ons koopt

Wat kosten de Land Rovers?
We begrijpen dat u graag direct wilt weten van de Land Rover van uw dromen kost en hoeveel u met onze service kunt besparen. Om u de prijsinformatie zo snel mogelijk te kunnen geven kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Omdat er verschillende modellen en uitvoeringen leverbaar zijn kunnen wij op voorhand geen prijzen publiceren. Wij horen wel graag van u hoe uw favoriete Land Rover eruit ziet en welke uitvoering u wenst. U ontvangt dan binnen 1 dag de prijs van de Land Rover die u specifiek wenst

Kan ik elke Land Rover bestellen bij Hoogterp Land Rover Import?
Ja, u kunt elk model Land Rover bestellen. Wij zijn echter gespecialiseerd in de Discovery 4 en hebben daarin het meeste aanbod.

Praktische zaken

Kan ik Hoogterp Land Rover Import bellen?
Ja, natuurlijk. U kunt Hoogterp Land Rover Import bereiken door te bellen naar ( 0516 ) – 52 13 09.

Wilt u proefrijden?
Wilt u een persoonlijke afspraak of proefrit reserveren? Bel voor een afspraak
Zodra uw Landrover klaarstaat ontvangt u persoonlijk bericht

Waar vindt de aflevering plaats?
Bij onze vestiging in Oosterwolde.

Is het wel veilig om een nieuwe Land Rover via deze site te kopen?
Ja, dit is 100% veilig. U geeft uw bestelling online aan ons door. Zowel de betaling als de levering vinden plaats in ons Hoogterp Land Rover Import pand in Oosterwolde. U kunt altijd bij ons langskomen voor een proefrit. We houden u op de hoogte over uw bestelling en levering. Daarnaast is Hoogterp Land Rover Import officieel BOVAG-lid. Wij werken uitsluitend samen met officiëel erkende Duitse Land Rover dealers.

Over Hoogterp Land Rover Import en de garantie op uw Land Rover

Garantie
Heb ik wel recht op fabrieksgarantie als ik mijn Land Rover bij Hoogterp Land Rover Import koop?
Ja, dat heeft u! Hoogterp Land Rover Import werkt alleen samen met officiële merkdealers en elke merkdealer is wettelijk verplicht u garantie te geven op uw auto. Deze garantie is overigens in Europees verband geregeld en dus ook geldig in alle landen aangesloten bij de EU. Kijk voor meer informatie in uw garantieboekje of vraag deze aan via (mail)

Garantie nieuwe Land Rovers
Onze garanties op iedere nieuwe Land Rover die wij afleveren is:
– Nieuw = nieuw
– 3 jaar fabrieksgarantie

Garantie gebruikte Land Rovers
Onze garanties op iedere (jong) gebruikte Land Rover die wij afleveren is:
– Max 1 jaar oud
– Schadevrij
– Rookvrij
– Dealer onderhouden
– Complete historie bekend
– 1 jaar extra fabrieksgarantie

Ik heb klachten over mijn nieuwe Land Rover, wat nu?
Neem contact met ons op.

Garantie Hoogterp Land Rover Import Auto´s
Hoogterp Land Rover Import verkoopt en levert alleen auto’s af van officiële Land Rover merkdealers. Deze auto´s zijn voorzien van originele garantiebepalingen die de fabrikant heeft gesteld. Deze garantiebepalingen blijven gehandhaafd, ook wanneer u uw auto via Hoogterp Land Rover Import koopt.

Onderhoud van uw Land Rover
Belangrijk is dat uw auto wordt onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften, mits u aanspraak wilt kunnen maken op garantie. De nieuwe regelgeving vanuit Brussel geeft aan dat ook een universeel garagebedrijf, mits werkend volgens de richtlijnen, de auto kan en mag onderhouden met behoud van fabrieksgarantie. Voor het onderhouden van uw Land Rover bent u van harte welkom bij onze Land Rover specialisten.

Is Hoogterp Land Rover Import aangesloten bij BOVAG?
Ja, en dat biedt u zekerheid. BOVAG is net als www.thuiswinkel.org een organisatie die een dwingend advies kan geven bij een geschil tussen klant en bedrijf. Daarnaast voert BOVAG regelmatig kwaliteitscontroles uit.

Zijn mijn NAW-gegevens wel veilig bij Hoogterp Land Rover Import?
Ja, Hoogterp Land Rover Import gebruikt uw NAW-gegevens enkel voor haar eigen bedrijfsvoering. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, met uitzondering van de merkdealer waar u uw auto afhaalt of het Hoogterp Land Rover Import aflevercenter.

Over de prijzen en aanbiedingen van Hoogterp Land Rover Import

Prijzen
Alle prijzen genoemd in de site zijn exclusief BTW, afleverkosten en opties / accessoires. Alle prijzen zijn inclusief BPM en heffingen, tenzij expliciet anders vermeld.

Hoe lang zijn aanbiedingen geldig?
Zolang de voorraad strekt. Van de aanbiedingen die worden geplaatst zijn de auto´s zijn veelal direct beschikbaar.

Waarom zijn de kortingen bij de aanbiedingen extra hoog?
De aanbiedingen zijn Land Rovers die al een tijdje bij een dealer in de showroom hebben gestaan of reeds voorzien zijn van een kenteken (wel van dit jaar). Deze auto’s worden vaak met meer korting verkocht dan gebruikelijk. Staan er geen bijzonderheden vermeld over de aanbieding? Vraag ernaar bij Hoogterp Land Rover Import!

Waarover wordt de korting die Hoogterp Land Rover Import geeft geheven?
De korting wordt gegeven over de prijs van de auto, exclusief BPM, maar inclusief BTW. Er wordt in eerste instantie geen korting verleend over afleverpakketten, accessoires en/of opties.

Moet ik van tevoren betalen?
Nee. U betaalt pas bij aflevering van de auto. Dit kan op verschillende manieren:
– Een telefonische overboeking van het factuurbedrag op het rekeningnummer van Hoogterp Land Rover Import. De betaling moet minimaal 24 uur voor aflevering binnen zijn.
– Een pinbetaling bij aflevering bij Hoogterp Land Rover Import.
– Een contante betaling bij aflevering.